NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol Milli Takım'da yaşanan son gelişmeleri ve Fatih Terim-Arda Turan krizinde yaşananları değerlendirdi.

İŞTE DEMİRKOL'UN AÇIKLAMALARI:

"Volkan Demirel'in Milli Takım'la ilgili söyledikleri %100 doğru. Arda Turan için lobi yapıldı. Arda'nın dönmesi için lobi faaliyeti yapıldı mı? Yapıldı. Göksel Gümüşdağ'ın Arda dönmeli demesi lobi faaliyetidir."

"Onlar baba-oğul gibidir size ne oluyor diyorlar mesela. Ne demek kardeşim bu? Milli Takım benim takımım değil mi? Kadroya çağırırsın veya çağırmazsın ama bunun açıklamasını yapmak zorundasın. Hani 79 milyondan özür dilenecekti? Ben özür dileyim en iyisi. Herkesten bu yaşananlar için özür dilerim."

"Emre Belözoğlu, Fatih Hoca'nın yanındayken Arda'yı arıyor. Keşke Volkan'ın yanındayken de arasaydı. Hatta kendisi için de konuşabilirdi. Çok formda. Aylardır evlilik programına çevirdiler bu işi. Emre Belözoğlu 2 dakikada işi çözdü. 3 aydır çözülemeyen sorunu 5 dakikada halletti. Emre telefon ediyor çağırılıyor, Emre telefon ediyor çağırılmıyor. Böyle şey mi olur? Nerede kurumsallık? Bence TFF Başkanı olmalı. Emre Belözoğlu'nu ben Federasyon Başkanlığı'na aday gösteriyorum. Bir daha ki seçimde aday olsun."

"Milli Takım için ben özür diliyorum. Bütün yaşananlardan ötürü Türk halkından özür dilerim! Maalesef ülkenin büyük bir bölümü eğitim sistemindeki problemden dolayı düşünemiyor. Düşünme eylemi yok. Bitmiş. Biz niye 1 yıldır siyah kırmızı formayla çıkıyoruz, bayrak mı değişti?"

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr