Fransa’nın eski First Lady’si Carla Bruni, bir zamanlar aşk yaşadıkları söylenytileri yayılan ABD Başkanı Donald Trump hakkında konuştu. Trump’ın ikinci eşi Marla Maples’tan ayrılmasının nedeni olarak gösterilen Carla Bruni, haberleri bir kez daha yalanladı.

49 yaşındaki şarkıcı ve eski first lady, dünyaca ünlü bir süper model olduğu 1991 yılında, Trump’ın ikinci eşi Marla Maples’tan ayrılmasının nedeni olarak gösterilmişti. Bu iddialar, Trump, Bruni ile aşk yaşadığı söylentilerini doğruladığında yeniden gündeme gelmişti.

Daily Beast’e konuşan Bruni, “Aslında bu durum baştan sona belirsiz ve yaşanmadı. O yüzden de Trump basına konuştuğunda çok şaşırmıştım” dedi.

Dedikoduların gündemde tutulmasını Amerikan Google’ına bağlayan Bruni, Google’da hakkında yapılan aramalarda çıkan ilk sonuçların, bu dedikoduyla ilgili olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

“Fransız Google’ına baktığınızda başka şeyler çıkıyor, çoğunlukla eşim, işim ve gençlik fotoğraflarım. Çocuklarımla ilgili çok fazla şey olmamasından memnunum, onları koruyabildim.”

 Carla Bruni, ABD’deki başkanlık seçimlerinin hemen ardından Trump’ın eşi Melania Trump’ın yayınlanan çıplak fotoğrafları hakkında da değerlendirmelerde bulunarak, Nicolas Sarkozy’le evlenmesinin ardından gençlik yıllarında çektirdiği bir çıplak fotoğrafının açık artırmada satılmasıyla ilgili şöyle konuştu:

“İki durum farklı, çünkü ben modellik kariyerim ve ilk albümümden dolayı epeyce üne sahiptim.”

Bruni ayrıca kendisinin çıplak fotoğraflarıyla ilgili rahatsızlık duymadığını söylerek, “Ben Fransız ve İtalyan kökenliyim, dolayısıyla benim için çıplak fotoğraflar bir sorun değil. Hiçbir zaman utanmadım. Fotoğraf 20 yaşındayken çekilmişti, henüz çocuğum yoktu. Dolayısıyla iyi göründüğümü düşünmüştüm.”

Kendi fotoğraflarını Melania Trump’ınkilerle kıyaslayan Bruni, “Benimkiler harika fotoğrafçılar tarafından çekilmiş sanatsal pozlardı” dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr