27 Şubat-2 Mart tarihlerinde Barselona’da düzenlenecek etkinlikle Cardtek Digital Enablement Platform başta olmak üzere şirketin ilklere imza atan çalışmaları global çapta sektör temsilcilerine sunulacak. 

Sunduğu yenilikçi ödeme sistemleri çözümleriyle tanınan Cardtek şirketler grubu, bu alanda değişen müşteri tercihleri ödeme ekosistemine uygun olarak geliştirdiği ürün ve hizmetleriyle Mobile World Congress’te (MWC) yer alıyor. 27 Şubat-2 Mart tarihlerinde İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleştirilecek uluslararası etkinlik mobil ve dijital dünyanın geleceğine ışık tutacak.

Şirketin uluslararası çapta ses getiren çalışmalarından Cardtek Digital Enablement Platform (CDEP) de MWC’de tanıtılacak çözümler arasında bulunuyor CDEP, issuer’ların tüm tokenizasyon ve dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılayan bir servisler bütünü. Tüm 3. parti mobil cüzdan uygulaması ile entegre olabiliyor. Cardtek Dijital Enablement Platformu hem HCE hem de giyilebilir teknolojiler gibi bulut bazlı ödeme çözümlerini destekliyor.

MWC’nin uluslararası çapta başarılı örnekleri sahnelemek için önemli bir platform olduğunu belirten Cardtek Payment Solutions Genel Müdürü Ahmet Akgün; “Akıllı telefonlarla birlikte mobil internet kullanımı da olağanüstü bir hızla artıyor. 2020 yılında dünyada 3 milyar kullanıcının internete mobil telefonlarıyla ulaşması bekleniyor. Alışveriş fiziksel sınırlardan kurtuldu. Mevcut ödeme sistemlerine alternatif çok sayıda yeni ödeme sistemi kullanılmaya başlandı. Müşteriler tek-dokunuşla, sorunsuz, güvenli ödeme yapmak istiyor. Cardtek olarak biz de temassız ödeme çözümleri, mobil cüzdan gibi alanlarda ilklere imza attığımız çalışmalarımızla sektörün öncü kurumları arasında yer alıyoruz. MWC’de bu yıl özellikle Cardtek Dijital Enablement Platformu ile sektörde fark yaratan çalışmalarımızı tanıtacağız” dedi.

Cardtek dijital ödeme çözümleri finansal kurumlar, perakende şirketleri ve telekom operatörlerinin müşterilerine yenilikçi dijital ödeme çözümleri sunmaları için uluslararası ödeme standartlarına uygun altyapı sunuyor.

 Cardtek Hakkında 

2001 yılında kurulan Cardtek finans kurumları, ödeme servisi sağlayıcıları, telekom operatörleri, kişiselleştirme büroları, perakendeciler, terminal ve kart satıcıları ile toplu taşıma işletmeleri de dahil olmak üzere 25 ülkede 150'yi aşkın müşterisine yenilikçi ve uçtan uca ödeme sistemleri çözümleri sunmaktadır. Cardtek, müşterilerine kendilerine özel, mevcut sistemlere kolaylıkla adapte olabilen ve birden fazla platformda sorunsuz şekilde çalışabilen sağlam ve güvenilir ödeme sistemleri çözümleri sağlamaktadır.
 
EMV alanındaki 15 yılı aşan tecrübesi ve Kart Yönetimi, Sahtecilik ve Risk Yönetimi, Ödeme Sistemleri Operasyon Hizmetleri ve Donanım çözümleri ile Cardtek müşterilerine güvenle çalışma fırsatı sunmaktadır. Cardtek aynı zamanda günümüzün büyüyen sektörleri olan mobil ödeme ve giyilebilir ödeme teknolojileri alanında da sektöründe lider konumdadır.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr