Ziraat Türkiye Kupası’nda Torku Konyaspor’u çeyrek finalin ilk ayağında konuk edecek olan Beşiktaş’ta bu akşam ilkler yaşanacak.

Siyah-beyazlı takıma ara transfer döneminde dahil olan Denis Boyko, bu akşam ilk kez Beşiktaş kalesini koruyacak. Ligde Gaziantepspor’a karşı ilk 11’de sahaya çıkan Marcelo ve aynı zamanda yine Gaziantepspor müsabakasına sakatlanan Rhodolfo’nun yerine 18. dakikada oyuna dahil olan Alexis de bu akşam ikinci kez siyah-beyazlı formayı terletecek.

TOLGAY ARSLAN GERİ DÖNDÜ

Beşiktaş’ın Almanya’da sezon başında yaptığı hazırlık kampında çapraz bağları kopan Tolgay Arslan, 6 ay yeşil sahalardan uzak kalmıştı.

Genç orta saha uzun süren aranın ardından 1,5 ay önce sakatlığını tamamen atlatmış ve siyah-beyazlı takımla çalışmalara başlamıştı.

Tolgay, yaklaşık 6.5 aylık aranın ardından ilk kez Beşiktaş’ın Torku Konyaspor’a karşı oynayacağı çeyrek final ilk maçının 18 kişilik kadrosunda kendine yer buldu. Deneyimli çalıştırıcı Şenol Güneş’in, maçın gidişatına göre Tolgay’ı oyuna alabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr