Bunlardan ilki tarafların anlaşarak boşandıkları durumu kapsayan Anlaşmalı Boşanma. Bu boşanma türü genelde tek celsede sonuçlanır ve çok zaman kaybettirmez. Ancak çekişmeli boşanma olarak anılan tarafların uzlaşamadığı durumda dava ileriye atılabilir, işlemler uzayabilir, anlaşmalı bir boşanmaya göre maddi ve manevi daha çok yıpranabilirsiniz. Buna ek olarak velayet ve buna benzer bir süreçlede karşı karşıya kalmanız olası. Bu nedenle karşı tarafa avantaj sağlamak adına haklarınızı bilmenizin önemi kadar onları uygulamaya geçirirken doğru adımlar atmanızda ciddi bir mevzu.
Bildiğiniz üzere, boşanma süreçleri oldukça sancılı çoğu zaman maneviyatı yıpratan zor süreçler olabilmektedir. Buna bir de ilerlemeyen ve sonuçlanmayan davalar eklenince iş iyice içinden çıkılmaz bir yola girebilir. Bu anlamda bu süreci bir uzman desteğiyle yürütmekte fayda var. Ankara ilinde bulunan İlkay Hukuk Bürosu bir çok faaliyet alanıyla olduğu gibi boşanma davalarında da yanınızda. Kurumsal kimlikleriyle kaliteli ve sonuç odaklı çalışmayı önemseyen tecrübeli kadrolarıyla zor boşanma süreçleriniz artık daha sağlıklı bir yolla sonlanabilir. Ankara’da alanında uzman bir avukat eşliğinde bu süreci gerçekleştirmek istiyorsanız Ankara Avukat seçiminizi ince ince düşünmelisiniz.
İlkay Hukuk Bürosu size boşanma davalarınızda hızlı sonuçlar vadediyor. Dilerseniz Ankara adliyesi yakınlarında yer alan bürolarını ziyaret edebilir veya https://ilkayuyarkaba.av.tr/ linki ile web sitelerine göz atarak danışmanlıkları adına bir fikir edinebilirsiniz. Boşanma Avukatı Ankara denildiği zaman akla gelen ilk hukuk bürolarından sayılabilecek nitelikte olan İlkay Hukuk bu süreçte güveninizi kazanmak ve size destek olmak için iletişime geçmeniz yeterli. Kurumsal yapıları ve yılların tecrübesiyle davanızda artık bir güvenilir destekçiniz var. Sizde bu süreci kolaylaştırmak için büyük bir adım atabilirsiniz?

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr