Yeni sezon hazırlıklarına Danimarka'da devam eden Galatasaray'da deneyimli futbolcu Blerim Dzemaili, önemli açıklamalarda bulundu.

Basın mensuplarının karşısına geçen Sarı-Kırmızılı takımın İsviçreli orta alan oyuncusu şöyle konuştu:

"En yine randıman vereceğim futbol dünkü maçta oynadığım pozisyondu. Tabi hocamız nerede isterse orada oynayabilirim. En iyi pozisyonum defansif orta saha oynamak. İleriye gitmek. Burada verimli oynarım, karar hocamındır."

'İstanbul'da durum eskisi gibi'

"Teklifler aldığım doğru ancak şu an önceliğim Galatasaray ve öyle olacak. İstanbul'da yaşamayınca son durumu da bilmiyorsunuz. Olayları basından takip ediyorsunuz. İstanbul'a geldiğimde durumun eskisi gibi normale döndüğünü gördüm ve bunu eşime aileme en iyi şekilde aktaracağım."
'Kendimi yeniden kanıtlamalıyım'

"Gittiğim zamanki Galatasaray ile döndüğüm Galatasaray arasında büyük fark var. Yeni bir hoca ve yeni bir başlangıç yapıyoruz. Kendimi yeni hocaya da göstermem, kanıtlamam gerekiyor. Rekabetçi bir orta sahamız olduğunu düşünüyorum. Orta sahaya yeni biri gerekli mi bu hocamızın bileceği bir iş. Burada mutluyum ve yeni bir kontratla devam etmek istiyorum. Kontratımı yenilemezlerse kendim için bir karar almam gerekebilir."

'Melo ile kıyaslanmam doğru değil'

"Galatasaray'a ilk transfer olduğumda mutlu olmuştum. Ama istediğim gibi olmadı. Bir sakatlık yaşadım ve hoca beni istemedi. Felipe Melo ile kıyaslanmam doğru değil, Melo daha defansif. Ben ise ofansif kısmında da çok yer alıyorum."

(Fanatik)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr