Beşiktaş Kulübü'nde istifa depremi yaşanıyor.

Özellikle Fikret Orman döneminde yapılan nokta atışı transferlerde önemli rol oynayan dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, yönetimde yapılan son görev dağılımının ardından transfer komitesinin başından alınmıştı...

Tecrübeli yöneticinin bu nedenle kırgın olduğu iddia edilse de olayın çok daha farklı olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Twitter’dan “Benimle ilgili ne konuşuluyor bilmiyorum ama bayramdan sonra bizim de birkaç sözümüz olacak” tweeti atan Torunoğulları’nın menajerlerin transferde aktif rol almasından rahatsız olduğu öğrenildi.

'BÖYLE İŞ OLMAZ'

Bu konu hakkında “Transfere karışıp karışmamak önemli değil. Umut Güner arkadaşımıza başarılar dilerim. Bu konuda en ufak bir sıkıntım yok. Karar başkanın saygı duyarım. Ancak biz geldiğimiz günden beri aracı menajerleri devre dışı bırakmıştık. Ama bu sezon yeniden devreye girdiler. Gomez’in alınmasında dahi menajerlerin devrede olduğu konuşuluyor. Böyle iş olmaz” diyen yöneticinin istifasının cebinde olduğu belirtildi.

Özellikle Yıldırım Demirören döneminde aldığı milyonluk paylarla dikkat çeken menajer Ahmet Bulut’un kulüpte yeniden aktif rol almasından rahatsız olan Erdal Torunoğulları’nın bayram sonrası basın toplantısı düzenleyip her şeyi anlatacağı ifade edildi. (Habertürk)

Beşiktaş'ı karıştıran 'menajer lobisi' iddiası!

Menajer Ahmet Bulut'tan Beşiktaş açıklaması!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr