Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta, 2016 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı başladı. Vodafone Arena'da yapılan divan kurulu toplantısında Kartal'ın borcu da açıklandı. Siyah beyazlıların toplam borcunun 1 milyar 524 milyon TL olduğunu açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, divan kurulu toplantısında konuşma yaptı. İşte Orman'ın açıklamalarından satırbaşları:

Bizim tek amacımız Beşiktaş'ın menfaati için çalışmaktır. Bizim işimiz iç çatışmalar değildir. Bizim işimiz dışa karşı Beşiktaş'ı en iyi yere getirmektir. Beşiktaş olarak 15 Temmuz Şehit Aileleri'ne 1.8 milyon TL bağışta bulunduk. Güzide bir kulübümüz dedi ki mallarımızı satmak zorundayız, satamazsak oyuncularımızın maaşını ödeyemiyoruz diyor.

Bu kulübümüz stadı o ya da bu şekilde yapmış. Rencide olmasınlar diye bu konuda başka bir şey söylemiyorum. Biz kimseye gidip el açtık mı? 3 sene göçebe kuşu dışarlarda oynadık. Fenerbahçe'nin borcu açıklandı. 1 kişi çıkıp da "bunun konsolide borcu nerede?" dedi mi? Göreve geldiğimizde malımız ipotekliydi, kimseye şurayı satalım dedik mi?

Biz stat yaptık burada. Ben amele gibi çalıştım amele gibi! Beşiktaş şahlanmış bir şekilde gidiyor. Nazarları görüyorsunuz. Neyi paylaşamıyorsunuz?

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr