Gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan baba T.K., son duruşmada tutuklandı.
Olay, merkez Kocasinan İlçesi Turgutreis Mahallesi’nde meydana geldi. F.K. esnaf olan babası T.K'nın cinsel tacizine uğradığını iddia etti. İddiasını kanıtlamak için de odasına gizli kamera yerleştirdi. Gizli kamerayla babasının odaya ve yatağına girişini kaydetti. F.K. çektiği görüntülerle polise başvurdu ve babasından şikayetçi oldu. T.K., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kayseri 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasında, tutuksuz yargılanan sanıkT.K. ile kızı F.K. hazır bulundu. Duruşmada, daha önce şikayetçi olduğu babasına iftira attığını söyleyen genç kız,"Ben yaşanan olaydan dolayı pişmanım. Babam bana bir şey yapmadı" dedi. Sanık baba T.K. ise "Benim kızıma böyle bir şey yapmam söz konusu değildir. Beraatimi istiyorum" sözleriyle kendini savundu.
Alınan ifadelerin ardından F.K.’nin odasına yerleştirdiği gizli kameraya kaydedilen görüntüler, ayrı ayrı hem genç kıza hem de babasına gösterildi. Görüntülerde taciz olduğu kanaatine varan mahkeme heyeti, T.K.’nın tutuklu yargılanmasına karar verdi. Duruşma karar için 14 Haziran’a ertelenirken, T.K. cezaevine konuldu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr