Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hafta sonunda Bursaspor deplasmanında alınan 0-0'lık beraberlikle şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj yitiren sarı lacivertli ekipte, Beşiktaş derbisi öncesi Başkan Aziz Yıldırım duruma el attı.

Tesislere gelen Aziz Yıldırım, beraberindeki Başkanvekili Mithat Yenigün, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Nihat Özbağı, Ender Alkaya, Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban ile Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif ile antrenmanı izledi.
İdman sonrası Yıldırım, daha sonra teknik direktör Vitor Pereira ile bir araya geldi.

VAN PERSİE İLE ÖZEL GÖRÜŞME

Teknik direktör Pereira'dan takımın genel durumuyla ilgili bilgi alan Yıldırım, Hollandalı yıldız Robin van Persie ile özel bir görüşme yaptı. Yıldırım, Portekizli teknik adam ile sorunlar yaşayan van Persie ile görüşüp, moral verdikten sonra diğer oyuncularla da uzun uzun sohbet etti.

"BEŞİKTAŞ'I YENECEĞİZ"

Antrenmanın bitmesinin ardından Aziz Yıldırım ve yöneticiler Samandıra'daki mesailerine devam etti. Başkan, tüm teknik ekip ve futbolcularla birlikte öğle yemeği yiyerek kısa bir konuşma yaptı.

Birlik-beraberlik mesajları veren Aziz Yıldırım, futbolculara, "Hafta sonunda taraftarımız önünde Beşiktaş'ı yeneceğinize eminim. Size inanıyoruz" diye seslendi.

TERRANEO YOK!
Öte yandan Sportif Direktör Giuliano Terraneo'nun Aziz Yıldırım ve ekibiyle beraber olmaması akıllara "Kovuldu mu?" sorusunu getirdi.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Diğer yandan UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında 25 Şubat Perşembe günü deplasmanda Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı. Sakatlıkları devam eden Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr