13 Mayıs'ta Sebahat Akkiraz ve Erdal Erzincan ile İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde vereceği konser öncesi rahatsızlanan usta sanatçı hastaneye kaldırıldı. Doktorların uyarısı ile konsere çıkmayan Arif Sağ, yerine oğlu Tolga Sağ'ı gönderdi.


Halk müziğinin usta ismi Arif Sağ, geçen yıl eşi Yıldız Sağ'ı kanserden kaybetmişti. Arif Sağ da aynı amansız hastalığa yakalandı. Akciğer kanseri teşhisi konulan Arif Sağ, pazartesi günü ameliyat olacak. Operasyonla Arif Sağ'ın sol lobundaki kanserli bölge alınacak.

DOKTORLAR 1.5 YIL ÖNCE UYARMIŞ

Posta'nın haberine göre, doktorların yaklaşık 1.5 yıl önce Arif Sağ'ı kanser riskine karşı uyardığı ancak usta sanatçının bu uyarıyı önemsemediği öğrenildi. Pazartesi günü ameliyat olacak olan Arif Sağ'ın moralinin ise yüksek olduğu belirtildi.

Pınar Aydınlar'dan Arif Sağ açıklaması 

Pınar Aydınlar, Arif Sağ ile yer aldığı kareyi Facebook hesabından paylaştı. Aydınlar, "Babamızdır,aşkımızdır,hocamızdır,dedemizdir ve o büyük çınar herzaman da iyidir. Tez zaman da, çok daha iyi olacak hepimiz inanıyoruz" yazdı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger de Arif Sağ'ı hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr