Uzun süredir sessiz kalan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 5 Mayıs Cuma günü Esenyurt'ta bir camide Cuma Namazı sonrası önemli açıklamalar yapmıştı. Gül açıklama yapmak için Esenyurt'e tercih etmiş, AKP'de kendisine laf edenlere "bazı arkadaşlar doğrusu saygı seviyesini de aşarak neredeyse benim ne yapmam gerektiğini ne söylemem gerektiğini nasihat edecek kadar da ileri gittiler" demişti.

AKP'Lİ BELEDİYE'NİN MÜDÜRÜNDEN GÜL'E ÇİRKİN BENZETME

AKP'li Esenyurt Belediyesi'nde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Y.O, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün cuma namazı sonrası Esenyurt'ta açıklama yapmasını "Reina katliamcısından sonra Esenyurt Abdullah Gül'ü de ağırladı Ünlüler Akın'ı devam ediyor" şeklinde sosyal medya hesabından yazdı.

TAKİPÇİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ: REİNA KATİLİYLE AYNI KEFEYE KOYULMAZ

AKP'li Esenyurt Belediyesi'nde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Y.O'nun mesajına takipçileri tepki gösterdi. Y.O'nun bir takipçisi " Hocam merhaba Sayın Abdullah Gül Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanımız da, bu da her Türk'e nasip olmaz. Allahu Teala herkese nasip etmez, bunu o yüzden ben kesinlikle ve kesinlekle, bu Reina katili kişiliksiz soyu sopu belli olmayan kişilerle aynı kefeye koyulmaz, saygılarımla hocam benim" şeklinde tepki gösterdi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr