Bir otelde düzenlenen toplantıda bir araya gelen bazı mahalle muhtarları, 24'üncü dönemde CHP Ankara milletvekilliği yapan Gökhan Günaydın'ın katıldığı bir televizyon programında 'Gaziantep'te IŞİD mahallesi var' iddiasına tepki gösterdi.

Muhtarlar adına konuşan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, IŞİD’in Gaziantep’te mahallesi değil, çıkmaz sokağının bile olamayacağını söyledi. İddiaların asılsız olduğunu kaydeden Ökkeş Titiz, şöyle konuştu:


"Gaziantep’te IŞİD mahallesi olduğu söylentilerine gülüp geçmek lazım. Bizler Türkiye Muhtarlar Federasyonu olarak Gaziantep’te şu anda 9 ilçeye mahsuben 785 mahalle bulunmaktadır. Değil IŞİD Mahallesi, IŞİD’in ne sokağı, ne de çıkmaz sokağı olmaz olamaz. Biz Gaziantepliyiz. Gaziliği hiçbir kimsenin yardımıyla olmamış, 6 bin 317 şehit vererek gazilik unvanını, o şerefli simgeye sahip olmuşuz. Gaziantep şu anda Türkiye'nin parlayan bir yıldızıdır. Bunun önüne kimse set olamaz. Gaziantep sanayisiyle, kültürüyle marka bir şehirdir. Gaziantep’i çekemeyenler tarafından böyle bir iftira atıldı. Herkes haddini, hududunu bilerek konuşmalı. Kimsenin yalan, yanlış konuşmaması lazım."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr