TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yeni oyunculara lisans çıkaramadıklarını ve bu nedenle Samsunspor maçına PAF takım ağırlıklı futbolcularla ile çıkacaklarını söyledi.

Sözeri, Samsunspor ile oynayacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini bildiklerini söyledi. Takımın şu anda yaşadığı ekonomik sıkıntıların farkında olduklarını belirten Sözeri, "Büyük ihtimalle Samsunspor maçına PAF takım ağırlıklı futbolcularla ile çıkacağız. Yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı yeni oyuncularımıza lisans çıkaramadık. Önümüzdeki hafta bu sorunun çözüleceğini biliyoruz. Bizde teknik kadro olarak kulübümüzün bu zorlu günlerinde bu sıkıntıyı paylaşarak sonuna kadar yanındayız" dedi.

Sözeri, sahaya çıkacak kadronun sonuna kadar mücadele edeceğine dikkat çekerek şunları söyledi:
"Adana Demirspor takımı sahaya sadece formalar ile çıksa her maçını kazanmak için oynar. Bizim de sahaya çıkaracağımız oyuncularımız ağabeylerini aratmayacak şekilde mücadele edip en iyi sonucu alacağız inşallah. Hiçbir zaman mücadeleden kaçmak yok. Bütün Adana Demirspor camiamızın gönlü, kalbi ve duaları bizimle olsun. İnşallah elimizden geleni yapıp en iyi sonucu alacağız."
Yarın Samsun 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr