Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü’ne tüm yurttan destek var.

-BURDUR: CHP Burdur İl Başkanlığı Burdur Cumhuriyet Meydanı’nda “Adalet İçin 2 Dakika Duralım” eylemi gerçekleştirildi. CHP Burdur İl Başkanı Barış Ayten, “Türkiye’de adalet herkes için lazım, sadece bizim milletvekilimiz için değil, tutuklu gazetecilerimiz var, tutuklu aydınlarımız var, onların özgür kalıp, serbest kaldıkları güne kadar eylemlerimiz adalet için devam edecektir” ifadelerini kullandı.

-BURSA: Adliye Sarayı önünde toplanan CHP’liler, başlattıkları “Adalet Yürüyüşü”nü Ovaakça’ya kadar sürdürdü.CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca, yürüyüşün sadece adalet için değil özgürlük, hürriyet, demokrasi için gerçekleştirildiğini belirtti.

-ÇANAKKALE : CHP İl Başkanlığı ve CHP Merkez İlçe Başkanlığı, İl Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde üzerlerine giydikleri “Adalet” yazılı tişörtlerle iki dakikalık duran adam eylemi yapıp Kordon Boyu’ndaki Truva Atı’na kadar yürüdü.. CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, “Ülkemiz Cumhuriyet tarihinin en karanlık günlerini yaşıyor” diye konuştu. Açıklamasının ardından CHP’liler Kordon Boyunda bulunan Truva Atı’na kadar yürüdü.

-DENİZLİ: CHP İl Başkanlığı, Gazi Bulvarında iki dakikalık durma eylemi yaptı. Partililer ellerindeki adalet yazılı dövizler taşıdı. CHP İl Başkanı Teoman Sancar, adaletin tüm bireyler ve halklar için gerekli olduğunu söyledi.

-ELAZIĞ : CHP Elazığ Başkanlığı’nda toplanan partililer, ellerinde “Adalet” yazılı pankartlarla öğretmenevine kadar yürüdü.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr