Ölen kardeşinin eşiyle aşk yaşıyormuş ABD eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın ailesi hakkında daha önce hiç yayınlanmamış detaylar ortaya çıktı. Buna göre; Biden'ın 47 yaşındaki küçük oğlu Hunter Biden'ın, 2015 yılında hayatını kaybeden Beau Biden'ın eşiyle birlikte olduğu ortaya çıktı.

Joe Biden’ın Delaware Başsavcısı olan oğlu Beau Biden, Mayıs 2015 yılında beynindeki tümör nedeniyle hayatını kaybetmişti. Joe Biden'ın bu yüzden Obama'yı destekldiği ve başkanlık yarışına dahil olmadığı öne sürülmüştü.


New York Post's Page Six'in haberine göre; Joe Biden ve eşi Jill'in bu birliktelikten haberdar olduğu ve "Çok şanslıyız ki Hunter ve Hallie birbirini buldu ve çok mutlular" dedikleri öğrenildi. Beau Biden'ın kardeşi Hunter Biden, Ekim 2015'te eşinden ayrılmıştı. DailyMail çifte yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre; Hunter Biden bu ayrılığın ardından ağabeyinin dul eşi Hallie Biden ile ilişki yaşamaya başladı. Önceki ilişkilerinden toplamda 5 çocukları bulunan çiftin bu çocuklara da birlikte baktığı belirtildi. İkilinin Beau Biden'ın ölümünün ardından 5 ay geçtikten sonra ilişki yaşamaya başladığı da aktarıldı. Biden ailesinin ilişkiyi desteklediği vurgulandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr