ABD Başkanı Donald Trump, FBI eski Direktörü James Comey'yi kovmasıyla ilgili soruşturma altında olduğunu açıkladı. Trump, 'inde "Bana FBI direktörünü kovmam gerektiğini söyleyen adam tarafından, FBI direktörünü kovmam gerekçesiyle soruşturma altındayım! Cadı avı" ifadesini kullandı.
Trump, Rusya'nın kendi seçim kampanyasına ve seçimi kazanmasına yardım ettiği iddialarının üzerine gerçekleşen komisyon toplantıları ve soruşturmalara rağmen, 7 aydır kendisinin Rusya ile bağlantıda olduğunu gösteren herhangi bir kanıt bulunmadığını belirtti.

ABD Başkanı Donald Trump, Comey'nin Senato İstihbarat Komitesi'ndeki ifadesinde kendisini yalan söylemekle suçlaması sonrası Comey ile yaptığı görüşmelerle ilgili yemin altında konuşmaya "yüzde yüz" istekli olduğunu söylerken, bu konuşmalarda Comey'e kendisinden sadakat beklediğini söylediği iddialarını ise reddetmişti.

Trump, 'inde "Bana FBI direktörünü kovmam gerektiğini söyleyen adam tarafından, FBI direktörünü kovmam gerekçesiyle soruşturma altındayım! Cadı avı" ifadesini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr