Türkiye'de 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan Rıza Sarraf, İran'a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD'yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından Miami'de tutuklandı. Savcılık Sarraf için 75 yıl hapis istedi.

Geçtiğimiz günlerde boşanacakları yönündeki iddiaların ortaya atılmasının ardından avukatları aracılığıyla açıklama yapan Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf çifti bu iddiaları yalanlamıştı.

Sarraf'ın gözaltına alınmasının ardından Ebru Gündeş'in Instagram hesabından Aşık Veysel'in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' isimli eserini paylaştığı görüldü.

Ebru Gündeş, bugün saat 15.20'de THY'ye ait bir uçakla Miami'den İstanbul'a geldi. Gündeş uçaktan indikten sonra gazetecilere görünmek istemediğini belirterek, yetkililerden Genel Havacılık Terminalinden çıkartılmasını istedi. Bunun üzerine Ebru Gündeş yolculara özel servis yapan Primeclass servisinin aracı ile polis nezaretinde uçağın yanaştığı 209 numaralı köprüden alınarak Dış Hatlar terminalinden Genel Havacılık terminaline götürüldü. Ebru Gündeş burada yapılan pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türkiye'ye giriş yaptı.

Kaynak: Birgun.net