banner285
02 Mart 2016 Çarşamba 11:23
Cizre'de okullar karakol oluyor

PKK ile çatışmaların ardından operasyonların tamamlandığı, ayrıntılı arama/tarama faaliyetlerinin de sonuna yaklaşılığı bildirilen Cizre’de yeni güvenlik önlemleri kapsamında bazı okulların ve kamu binalarının karakol olarak kullanılmasının planlandığı öğrenildi.

Cumhuriyet'in haberine göre, çatışmaların yoğunlaştığı Nur Mahallesi’nde Atatürk Anadolu Lisesi, Cudi Mahallesi’nde Endüstri Meslek Lisesi ile, bu lise çevresindeki müştemilat, Sur Mahallesi’nde İsmail Ebuliz Ortaokulu karakola dönüştürülecek. Cudi Mahallesi’nin üst kısımlarında bulunan El Cezeri Ortaokulu’nun yanında inşa edilen yeni binanın da bu amaçla kullanımı planlandı. Okulların yanı sıra bazı kamu binaları da karakol olarak düzenlenecek.

Bu kapsamda Alibey Mahallesi’ndeki Trafik Tescil Şubesi, İdil Caddesi üzerindeki eski Karayolları Şubesi de karakol olacak.

Kaynak: Birgun.net
Son Güncelleme: 02.03.2016 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.