Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 'Büyümeyi sürdüreceğiz. 2015 yılı karlılıkta dobra müşterek yıldı. Bu sene da hakeza olacağını düşünüyoruz. Bu açıdan iri beklentilere girmeden ve iri konuşmadan işlerimizi akilane hazırlamaya çalışıyoruz' dedi.

AA muhabirine 2016 yılı beklentileri ve tüketicilere bağlı gelişimleri değerlendiren Aycı, 2015 yılının aşırı dayanıklı müşterek sene adına geride bırakıldığını anlatım etti.

2016 yılının topu topu sektörler açısından beklentiler dahilinde artı başladığını tamlayan Aycı, fakat sonuç yaşanmış olan gelişmeler dolayısıyla 2016 yılı beklentilerinin aşırı elan müşterek tomar müspet olamadığını kaydetti.

Aycı, şu anne denli sabık dönemin 2015'ten ayrımsız olmadığını dile getirerek, 'Her zorlukta müşterek suhulet vardır. Bizim de bu zorluklara dirlik alacağımız tedbirlerimiz ve B planımız var. 2015 yılı kabil dayanıklı müşterek yılı ne başarıyla kapattıysak, 2016 yılını da anca kapatabilmek düşüncesince topu topu düzentileme arkadaşlarımızla, iş ortaklarımızla, dümen kurulumuzla ve umumi müdürlüğümüzle planlayarak, fiilen başarıya hamle atacağız' sanarak konuştu.

Bu sene acemi hatlar açmayı sürdürecekleri bilgisini verici Aycı, 'Açacağımız destinasyonlar ortada Havana, Hanoi ve Bogota'nın birlikte Ivan Franko kabil bölgeler var. Büyümeyi sürdüreceğiz. 2015 yılı karlılıkta dobra müşterek yıldı. Bu sene da hakeza olacağını düşünüyoruz. Bu açıdan iri beklentilere girmeden ve iri konuşmadan işlerimizi akilane hazırlamaya çalışıyoruz' dedi.

Kaynak: AA