Dün Telabyad'dan atılan havan mermilerinin Akçakale'de gazetecilerin kaldığı otelin yakınına düşmesi nedeni ile 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Feyzioğlu, burada gazetecilerin sorularını cevapladı. Feyzioğlu, şunları söyledi:

"BİZ BUNU CİZRE'DE DE YAŞADIK"

"Bugün dimdik durduğumuzu göstermek için buradayız. Çünkü iki gündür sizin Türk gazetecilerin kahramanlığını gözlerimiz nemli izliyoruz. Burada bir iş yapıyorsunuz burada Cenevre Sözleşmelerini uluslararası Roma Statüsünü yok sayarak sizin üstünüze keskin nişancıların ateş ettiler havan toplarıyla ateş ettiler. Siz görevden kaçmıyorsunuz, muazzam bir iş yapıyorsunuz ve dünyaya bunu anlatmak için çırpınıyorsunuz. Dünya bunu buraya geldiği halde görmüyor. FETO- PKK ortak mekanizması çalışıyor şu anda dünyada fotoğrafları görüntüleri fabrika edip üretip Türk’ler işte şuraya saldırdı Türk’ler şöyle yaptı diye bir kara propagandanın içindeler. Bir daha ve bir daha tekrarlıyorum, dün söylediğim birilerinin canını çok yakmış ki bütün FETO ve PKK web sitelerinden saldırıya geçtiler. Buradan bir daha tekrarlıyorum Türk ordusu ve Türk askeri şehit olmayı göze alıyor ama sivillere zarar vermeyi kabul etmiyor. Biz bunu sırada da yaşadık biz bunu Cizre'de de yaşadık o çukurlarda yaşadık evet biz onları orada çukurlarına gömdük. Burada da kazdıkları mevzilere, çukurlara yine gömeceğiz."

Feyzioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise "Sınırdayız. Akçakale’de.Kahraman askerlerimiz teröristleri temizliyor. Kahraman gazetecilerimiz dünyaya gerçekleri anlatmak için çalışıyor. Buradan bir kez daha dünya duysun.Senaristlerin masa başı planlarını yine parçalayıp çöpe atıyoruz.Onları yine kazdıkları çukurlara gömüyoruz... Akçakale’deyiz...Otel el muhtarın terasındayız. Orada bulunduğumuz anda havan topu düştü hemen önümüze... Hemen 100 metre sağımızda terör örgütü keskin nişancıları var, askerlerimiz kahramanca mücadele veriyorlar. Gazetecilerimiz ateş altında kahramanca görev yapıyor.. " dedi.

İnegöl ulaşımda çağ atlayacak İnegöl ulaşımda çağ atlayacak