Suavi, sanat hayatındaki 44. yılını MKM Attila İlhan Salonu'nunda verdiği konserdeki dostların buluşmasıyla kutladı. İki gözüm İki çeşme isimli şarkı ile konserini başlatan Suavi’ye büyük coşku vardı.
Bu özel gece’de çok özel konuklarda vardı. Ahmet Telli'nin okuduğu şiirlerle başlayan bu özel gecede, Suavi'ye sanatçı dostları Cahit Berkay, Grup Yorum, İlkay Akkaya, Toygar Ali Işıklı ve Yavuz Bingöl eşlik etti.
Dünyaya Suavi’nin şarkısıyla gözlerini açan ve iki gözüm iki çeşme şarkısını duyduğunda dona kalan EZGİ ise kemanını konuşturarak Suavi ile Yavuz Bingöl’ün düetine eşlik etti ve arkasında kendi keman gösterisini gerçekleştirdi.
Ahmet Telli ise ara eşsiz güzellikteki yorumu ve sesi ile şiirlerini okudu.
Grup Yorum Sahneye çıktığında salonda çok bir coşku ile karşılandı. Dağlara Gel Dağlara şarkılarını tüm sevenlerle birlikte söylediler.
Suavi’nin İlkay Akkaya ile yapılan düetinin sonunda ise grup Kızılırmak Kurucularından olan Turgay Akdoğanı anarak onu hiç unutmadıklarını şuan sadece fiziken aralarında olmamasına rağmen her zaman onun varlığını hissettiklerini dile getirdiler.
Cahit Berkay bağlamasıyla bu dostların buluşma gecesinde çok güzel bir atmosfer yarattı.

Suavinin 44.yıl Özel Sanat Gösterisinde İstanbul Barosu Avukatlarından Av. Abdurrahman Bayramoğlu ile Kemal AYTAÇ ta bulunuyordu.
Tek kelime ile MUHTEŞEM geçen bu geceye ait fotoğraflara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Haber ve Fotograflar
Yeşim Turan