Basın toplantısına KOSİAD( Küçük Orta ve Sanayici İş Adamları Derneği) Temsilcilerinden Yurdanur GÖDEK, Orhan İNCİK , Tülin KOÇAK, Aydın HAZAR ve Yüksel AYLAK katıldılar.
Basın Toplantısına başlamadan önce KOSİAD yetkilileri Sinan AYGÜN’e Karşılıksız Çek ile İlgili 2 adet dosya sundular.
Basın toplantısında KOSİAD Ankara Şube Temsilcisi Yurdanur GÖDEK’e söz verildi. Yurdanur GÖDEK Çek Mağdurlarının yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Basın Mensupları Yurdanur GÖDEK’e Karşılıksız Çek Adli Para Cezası ile ilgili sorular yönelttiler.  Basın toplantısından sonra TV Kanalları KOSİAD Temsilcilerinden röportaj için randevu talep ettiler.
Sinan AYGÜN Basın toplantısında, Karşılıksız Çek sorununun ülkemizde büyük bir sosyal sorun haline geldiğini belirtti ve 5941 Sayılı Çek Kanunu'nda değişiklik yapılmasına yönelik teklifini TBMM Başkanlığına verdiğini söyledi.
Sinan AYGÜN’ün Basın toplantısına, basın tarafından büyük ilgi vardı. Tüm ulusal ve yerel televizyon kanalları Basın Toplantısındaydılar.
KOSİAD Yetkilileri Basın Toplantısından sonra ATO’daki randevularına gittiler.

TARAFIMIZA ULAŞAN BASIN AÇIKLAMASININ TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.
İlerleyen saatlerde haber ajanslarının da Basın Toplantısıyla ilgili haberlerini vereceğini bekliyoruz.
Ayrıca Milliyet Gazetesinde çıkan habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://siyaset.milliyet.com.tr/chp-li-aygun-den-cek-magdurlari-icin-teklif/siyaset/siyasetdetay/28.09.2011/1444172/default.htm