Bayramına çok az bir zaman kala Ramazan bayramında emeklilere ikramiye ve zam var mı? soruları sorulmaya başladı. Yapılan resmi açıklamalar neticesinde Ramazan'da maaşlar alacak milyonlarca kişi Bu sene emekliler bayram parası alacak mı?  sorusunun cevabını bekliyor. İşte 2017 emekliye Ramazan ikramiyesi ile ilgili tüm gelişmeler

BU SENE EMEKLİYE RAMAZAN BAYRAMI MAAŞ İKRAMİYESİ VAR MI?

Ramazan bayramı ikramiyesi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın 2017 Ramazan bayramında emeklilere bayram ikramiyesiyle ilgili Hükümetin bir çalışması olmadığı öğrenildi. İkramiyelerle ilgili farklı bir açıklama yapılması halinde haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

BAYRAM ÖNCESİ EMEKLİ MAAŞLARI YATACAK MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun 25 Haziran'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde emekli maaşlarının yatacağını açıklamasının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) açıklama geldi. SGK, emekli maaşların 21 Haziran'dan itibaren ödenmeye başlanacağını duyurdu. 24 Haziran (Arefe günü) cumartesiye geldiği için tüm emekli maaşları haftanın son günü olan 23 Haziran Cuma gününe kadar ödenecek.

Kaynak: HABER7.COM