GAZİANTEP

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT Yönetim toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, PTT ailesinin ülkenin dört bir köşesinden gelen 81 ilin CEO'larının bir araya geldiği yılın ikinci değerlendirme toplantısında, şirketin muhasebe, planlama ve icraatlarının değerlendirmesinin yapılacağını söyledi.

İleriye atılacak adımların konuşulacağı toplantının stratejik bir önem taşıdığını dile getiren Bozgeyik, "Biz bu toplantıları yaparken şirketin dünya markası olma hedefini, nerede olduğumuzu gözden geçiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanımızın koyduğu hedefler ve ülkenin geldiği noktadaki adımlar, çalışma programının içindeki ana stratejiyi oluşturuyor." diye konuştu.

Geçen yıl ülkenin yaşadığı olumsuz gelişmelere rağmen PTT'nin dimdik ayakta durduğunu belirten Bozgeyik, şirketin 4 bin çalışanıyla ülkenin her köşesinde memlekete hizmet ettiğini bildirdi.

2023'e kadar PTT'nin 40 bin olan çalışan sayısını 100 bine çıkaracaklarını dile getiren Bozgeyik, 4 bin 500 olan işyeri sayısını da 15 bine çıkararak, hangi yöne gidilirse gidilsin 20 dakika bir PTT işyerine ulaşılmasını sağlayacaklarını kaydetti.

PTT'ye 2 bin 500 kişinin alımının gerçekleştiğini, 2 bin 500 kişilik alım için de yetkinin alındığını ifade eden Bozgeyik, bu yıl içinde alımları 5 bine çıkaracaklarını bildirdi.

Muhabir: Arife Yıldız Ünal

Kaynak: AA