İSTANBUL

İstanbul’un en değerli semtlerinden Piyalepaşa’da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul’da proje alanında yaşayan tapulu hak sahiplerine yönelik düzenlenen kura çekiminde duygusal anlar yaşandı.

Tamamlandığında Piyalepaşa ve Beyoğlu bölgesine sosyal ve ekonomik değer kazandıracak olan Piyalepaşa İstanbul, daire çekilişleri Piyalepaşa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel’in katılımıyla noter huzurunda yapıldı.

173 dairenin dahil olduğu kura sonrası, 2018 yılı haziran ayında daire teslimleri gerçekleştiğinde hak sahibi vatandaşlar, "Dünyanın en iyi iç mimari tasarımı" ödülüne sahip olan Piyalepaşa İstanbul örnek dairesinde var olan tüm özellikleri taşıyan evlerine sahip olacaklar.

Her yere rahat ulaşım imkanı

Beyoğlu’nda 82 dönüm arazi üzerinde, bölgenin ruhuna uygun olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, İstanbulluların özlemini duyduğu mahalle hayatını yeniden canlandırmayı hedefliyor. Bir konutta ihtiyaç duyulacak tüm detayların titizlikle düşünülerek yansıtıldığı projede; 1+0’dan 4+1’e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı da (AVS) yer alacak.

Şehrin kalbinde hayat bulan Piyalepaşa İstanbul, ulaşım açısından da merkezi konumda yer alıyor. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 kara yolu ve çevre yolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

Muhabir: Ali Atar

Kaynak: AA