banner285
Çiğdem
Çiğdem
05 Kasım 2019 Salı 01:43
Nihal Olçok'tan 'Ahmet Altan - Nazlı Ilıcak' tepkisi

15 Temmuz darbe girişiminde eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, mahkemenin Mehmet Altan hakkında beraat, kardeşi Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak hakkında ise tahliye kararı vermesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"İBRELERİN YÖNÜ DEĞİŞTİRİLDİ"

Olçok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da etiketlediği paylaşımında, ''Bu hızla benim hapse girişimi görürsün çünkü ibrelerin yönü değiştirildi. Belli mi olur, burası Türkiye!Dua edelim de şehitlere tazminat davası açılan ilk ülke olarak tarihe geçmeyelim. Makamınız âli olsun 15 Temmuz şehitleri...'' ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.