İSTANBUL

AK Parti İstanbul Milletvekilli Nureddin Nebati, darbe girişimi davalarına ilişkin, "Hainlere karşı bir ve beraberiz. Her gün buradayız, her sabah burada olacağız. Mahkemelerimiz kararlarını verecek, adalet tecelli edecek. Bunlar da gereken cezayı alacak." dedi.

Silivri'de devam eden duruşmaları takip eden Nebati, davaların önemine işaret ederek, sürecin yakından takipçisi olduklarını söyledi.

Türkiye'nin ayakta durmaya devam edeceğini ifade eden Nebati, "Ne kadar oyun oynarlarsa oynasınlar, ne kadar haince plan yaparlarsa yapsınlar, yaptıkları bu planlar ne kadar stratejik ve ne kadar derin olursa olsun, biz düz, yalın ve doğru bir şekilde hareket ediyoruz. Hainlere karşı bir ve beraberiz. Her gün buradayız, her sabah burada olacağız. Mahkemelerimiz kararlarını verecek, adalet tecelli edecek. Bunlar da gereken cezayı alacak.'' dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekilli Hurşit Yıldırım da 15 Temmuz ruhunu asla unutmayacaklarını dile getirerek, "Aziz milletimize can borcumuz var. Bu davalara sonuna kadar sahip çıkacağız, şehit ve gazilerimizi asla yalnız bırakmayacağız." diye konuştu.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise, ''Tam bir yıl oldu. Biz 15 Temmuz gecesi Bayrampaşa çevik kuvvetin önünde yapmış olduğumuz organizasyonda, FETÖ'nün giymiş olduğu o kamuflajları üzeriden alarak ve onları tankların üzerinden indirerek, o mücadeleyi başlattık. Bu millet kahraman bir millet." değerlendirmesini yaptı.


Kaynak: AA