İSTANBUL

Günsan Elektrik'in Üst Yöneticisi (CEO) Stephane Nuss, son 3 yılda Türkiye pazarında yüzde 50'den fazla büyüdüklerini belirterek, "Bu yıl da performansımız çok umut verici. Sektörden daha fazla büyüdük ve pazar payımızı artırdık. Lider şirket haline geliyoruz." dedi.

Günsan Elektrik'in estetiği ön plana alan kişiselleştirme ve tasarım odaklı yeni serisi Radius'un tanıtımı İstanbul'da yapıldı.

Günsan Elektrik Üst Yöneticisi Nuss, yeni serinin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yeni serinin şirketin gelecek öngörüleri çerçevesinde kurgulandığını ifade ederek, hızla değişen dünyada hayatın her alanında daha esnek ve seri olmak gerektiğini söyledi.

Nuss, son 3 yılda Türkiye pazarında yüzde 50'den fazla büyüdüklerini belirterek, Bu yıl da performansımız çok umut verici. Sektörden daha fazla büyüdük ve pazar payımızı artırdık. Lider şirket haline geliyoruz." dedi.

Siyasi, teknolojik, ekonomik ve sosyal açıdan dünyada önemli dönüşümler yaşandığını, bunun sanayi için de, tüm sektörler için de geçerli olduğunu ifade eden Nuss, şunları kaydetti:

"Gelecek fırsatlarla dolu. Apple buna iyi bir örnek. Gelecekte ayakta kalmak için doğru kararlar alıp doğru seçimler yapmak gerekiyor. Bu anlamda trendleri öngörmek, tüketicinin ihtiyacını herkesten önce anlamak önemli. Günsan olarak bizim için geleceği inşa etmek ve trendleri anlamak önemli. Tanıtımını yaptığımız bu yeni ürünle yapacağımız da tam bu."

"Gelecek için hazırız"

Stephane Nuss, sektörü ve işin geleceğini etkileyen trendlere değinirken, dijital, tasarım, kişiselleştirme, doğallık ve dekorasyon başlıklarının sektöre getirdiği ve getireceği etkileri anlattı. Yeni ürünü tasarlarken tüm bu trendleri göz önünde bulundurduklarını kaydeden Nuss, tasarımın ürün üzerinde en çok çalışılan konulardan biri olduğunu vurguladı.

"Düz, ince, köşeleri yumuşatılmış, yuvarlak hatlı, sade, minimalist, saf ve günün trendleri ile mükemmel şekilde eşleşiyor" diye tanımladığı yeni serinin sadece bir başlangıç olduğunu belirten Nuss, "Radius ile pazar trendlerini takip ediyoruz. Gelecek için hazırız. Yeni katma değerler yaratıp gelişimimizi hızlandıracağız." ifadelerini kullandı.

"Türkiye iyi ve büyüyen bir pazar"

Günsan Elektrik Üst Yöneticisi Nuss, Türkiye pazarının önemine işaret ederek, Türkiye'yi iyi ve büyüyen bir pazar olması dolayısıyla önemsediklerini vurguladı.

İlk 6 ay çok iyi bir büyüme kaydettiklerini belirten Nuss, "Yıl sonunda yüzde 20'den daha fazla büyüyeceğimizi düşünüyoruz. Net şekilde pazar payı kazanıyoruz ve gelecekte çok daha iyi olacağını düşünüyoruz." dedi. Nuss, tanıtımını yaptıkları ürünlerin büyümelerine önemli katkılar sağladığını da kaydetti.

Türkiye'nin 2023 hedeflerine de değinen Nuss, "Gelecek hakkında çok iyimseriz. Bu pazarda 2023'e çok olumlu ve iyimser bakıyoruz. Türkiye oldukça dinamik ve genç nüfusu olan bir pazar. Genç nüfus ev almaya başladıkça, karar vermeye başladıkça dijital trendler çok daha ön plana çıkmaya başlayacak." ifadelerini kullandı.

Radius Serisi

Verilen bilgiye göre, hayatın her alanındaki yumuşak hatlar ve günümüz teknoloji trendlerinden ilham alınarak tasarlanan, estetik ve sadeliğin birleştirildiği yeni Radius serisi ile yaşam alanlarını yenilikçi bir yaklaşımla buluşturmak hedefleniyor.

8 mm kenar inceliğindeki düz yüzeyi ve yuvarlak hatları ile "Radius", "Radius Elements" ve "Radius Design" olmak üzere 3 temada kurgulanan seride, Radius kategorisi 7 renkten oluşuyor.

Standart malzemeler yerine taş, ahşap, metal ve pleksiden oluşan Radius Elements de 500'den fazla seçeneğe sahip.

Günsan'ın özel üretim ürün gurubu Radius Design'da ise ürün seçenekleri hayallerle sınırlı. Kişiye özel ve özgün tasarımlarıyla kullanıcılara "ayrıcalıklı" bir dünya sunan Radius Design ile hatıra bir örtüyü, şık bir deri parçasını ve hayal edilen tüm güzellikleri yaşam alanlarına uygulamak mümkün.

Radius Design'da, bakmaktan keyif alınan ya da kullanıcının tasarladığı bir görseli, hayran olunan bir sporcu ya da oyuncu resmini, hatta özlem duyulan memleket resimlerini, geliştirilen mobil uygulama ve web üzerinden tasarlama ve üretim sonrası dekorasyona yansıtma imkanı da bulunuyor.

Muhabir: Eda Fatma Topçu

Kaynak: AA