Mardin, Diyarbakır ve Van büyükşehir belediyelerine kayyum atanmasının ardından Gazeteci ve Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal sosyal medya hesabından "23 Haziran’ın 48 saat öncesinde Kürt seçmeni kandırmak için terörist başından mektup getirtip okutan da bu parti, halkın iradesiyle seçilmişleri görevden alan da bu parti" yorumunda bulundu.

İşte o paylaşımlar:

Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı

fatih portakal@fatihportakal

1-Siyasi ilkesizlik partileri yönetenlerden kaynaklanıyor. AKP somut örneği. 23 Haziran’ın 48 saat öncesinde Kürt seçmeni kandirmak için terörist başından mektup getirtip okutan da bu parti, halkin iradesiyle seçilmişleri görevden alan da bu parti. Tuhaf durum! Ve+++

20.5K

Twitter Ads info and privacy

3,896 people are talking about this

fatih portakal@fatihportakal

2-Ve ilkesiz yapilan siyeset AKP’yi kemiriyor, zaten sonunda bitirecek. Çünkü onun kuruluş ilkelerini tekrar savunanlar ortaya çıkacak. Sorun, AKP’nin ne küstürülmüş seçmenlerinde ne tembelleşmiş teşkilatlarında ne metal yorgunluğunda! Sorun nerede mi?

4,388

Twitter Ads info and privacy

578 people are talking about this

fatih portakal@fatihportakal

3- Sorun, her ortamda demokrasi denilerek aslında bir avuç ismin keyfi yönetim anlayışında. Kurdukları oligark düzende. Gönüllere neden artık giremediğinizi başka nasıl anlatabilirim size? Gittikçe de uzaklaşıyorsunuz.

6,669

Twitter Ads info and privacy

831 people are talking about this

Kaynak Birgün