CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan, AKP heyeti ile Washington'a giden CNN Türk Müdürü Bora Bayraktar'a İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na karşı yapılan tek taraflı ve eşitsiz yaklaşımın sorulduğunu söyledi. Özcan'ın iddiasına göre  Bayraktar bu soruya, "İstemeyen izlemesin, bu kadar basit biz kimseye CNN Türk izlesin diye baskı yapmıyoruz" yanıtını verdi. 

Gebze'de sanayi tüpü patladı: 2 ölü, 6 yaralı Gebze'de sanayi tüpü patladı: 2 ölü, 6 yaralı

Özcan, Bayraktar'a sorulan soru ve verdiği yanıtı Twitter hesabından takipçilerine paylaştı.

İddiaya göre AKP Heyeti ile Washington’a giden CNN Türk Müdürü Bora Bayraktar'a "İmamoğlu'na karşı yapılan tek taraflı ve eşitsiz yaklaşım" soruldu.

AKP Heyeti ile Washington’a giden CNN Türk Müdürü Bora Bayraktar, @ekrem_imamoglu ’na karşı yapılan tek taraflı ve eşitsiz yaklaşımı hakkında soru sorulduğunda ‘istemeyen izlemesin, bu kadar basit biz kimseye CNN Türk izlesin diye baskı yapmıyoruz...

— Yurter ÖZCAN (@YurterOzcan) 23 Mayıs 2019

Bayraktar'ın soruya yanıtı, "İstemeyen izlemesin, bu kadar basit biz kimseye CNN Türk izlesin diye baskı yapmıyoruz... Benim de patronum var tarafsız yayıncılık yok, herkesin bir duruşu var" oldu.

Özcan Bayraktar'ın yanıtını, değerlendirken şu ifadeleri kullandı: 

"En azından sahibinin sesi olduğunu itiraf etmiş."

Benim de patronum var tarafsız yayıncılık yok, herkesin bir duruşu var’ demiş. 

En azından sahibinin sesi olduğu itiraf etmiş.

Yazılı şikayetlerimize ek olarak, 9 Haziran’da Atlanta CNN Genel Merkezi, Washington ve New York’ta CNN Türk’ü protesto eylemi düzenliyoruz.

— Yurter ÖZCAN (@YurterOzcan) 23 Mayıs 2019

https://t24.com.tr/haber/chp-nin-abd-temsilcisi-cnn-turk-muduru-bayraktar