AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci Çatalca ve Silivri ilçe teşkilatlarının düzenlediği iftar programlarına katıldı. Sonrasında Bahçelievler’de kılınan teravih namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etti.

Çatalca İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde organize edilen vefa iftarına İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Dış İlişkiler Başkanı Dr. Fatih Tuna, Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, ilçe üç kademe teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı Selim Güçbilmez’in açılış konuşmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Partinin vefa demek olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Kurucu Liderimizle birlikte 2019’a doğru emin ve güçlü adımlarla gidiyoruz. AK Parti Türkiye’de çok şeyi değiştirdi. Türkiye’de son 15 yılda siyaset, ekonomi, eğitim ve sağlık alanlarında dev adımlar atıldı. Çekilen sıkıntıların her biri geride kaldı. Eski günler geride kaldı. Ancak Türkiye’nin ilerleyişini durdurmak isteyen şer odakları birliğimizi hedef aldı. Vefayı, birliği ve beraberliği korudukça sesimiz hep daha yüksek çıkacak. Ne yaparlarsa yapsınlar kardeşliğimizi bozamayacaklar. 15 Temmuz hainleri başta olmak üzere bu ülkenin üzerinde kirli plan yapanlar asla başarılı olamayacaklar. Allah’ın izniyle ezanımız susmayacak ve şanlı al bayrağımız inmeyecek. Değerli kardeşlerim Ramazan-ı şerifin son demlerindeyiz. Rabbim bizleri bir sonraki Ramazana sağlık, sıhhat içerisinde ulaşmayı nasip etsin. Bu vesilesiyle 15 yıldır bizimle birlikte yürüyen dava kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz bozulmayacak.”

RAMAZAN PAYLAŞMA AYIDIR

İl Başkanı Dr. Selim Temurci, buradaki programın ardından Silivri İlçe Teşkilatının düzenlediği geleneksel İftar Programına katıldı. Programa, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe üç kademe teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Başkanımız Rıfat Kutlu’nun ardından kürsüye gelen İl Başkanımız Dr. Selim Temurci, Ramazan-ı şerifin paylaşma ayı olduğuna işaret ederek, “Bizler ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyen bir peygamberin ümmetiyiz. Ramazan-ı şerifin son günlerinde en yakınımızdan başlayarak sokağımızda mahallemizde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmalıyız. Yunus Emre’nin de söylediği gibi ‘Biz gelmedik dava için, bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.’ AK Parti gönül erlerinin partisidir. Bizi biz yapan milli değerlerimizin adıdır. Değerli kardeşlerim, bu gün bu sofralarda bir araya gelebiliyorsak, aziz şehitlerimizin bu vatan için ödedikleri bedel sayesindedir. Şehitlerimizi rahmet ve mietle yâd ediyorum. Bu millet gazi bir millet. O gece Başkomutanı ile birlikte sokağa çıkan ve alçak FETÖ hainlerine geçit vermeyen şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Bu millet 15 Temmuz’da sokağa çıktığı gibi gün gelir yine sokağa çıkar, birileri gibi provakatif yürüyüşlerle sokağa çıkmaz. Bu akşam bu güzel tabloda bizi buluşturan İlçe Başkanımıza, ekibine ve teşkilatımızın her bir ferdine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Temurci Silivri’den sonra teravih namazını kıldığı Bahçelievler Aksa Camii cemaati ve esnaflarla hasbihal etti. 

Kaynak: HABER7.COM