FETÖ firarisi polis Hüseyin Korkmaz’ın ailesi ve avukatı için yakalama kararı çıkarıldı. Ancak onların da kaçtığı anlaşıldı.ABD'deki Hakan Atilla davasında tanıklık yapan FETÖ firarisi Hüseyin Korkmaz'ın ifadesinde "Belgeleri saklaması için anneme verdim" demesi üzerine, ailesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de yargılandığı davada tanıklık yapan eski komiser yardımcısı ve FETÖ şüphelisi Hüseyin Korkmaz'ın kaçışına ilişkin geniş çaplı bir soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Ayşe Korkmaz ve baba Mustafa Korkmaz, ağabeyi, eşi ve 2 kız kardeşi ile Korkmaz'ın kaçışını organize eden ByLock kullanıcısı avukatı Ertuğrul GaziAlperen hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

AVUKATI DA BYLOCK'ÇU Ancak adreslerinde bulunamayan aile fertleriyle avukat Alperen'in, tıpkı Korkmaz gibi yurtdışına kaçtığı belirlendi. Avukat Alperen'in, Hüseyin Korkmaz'ın yakını Fatma Korkmaz'la aynı uçakla Rusya'ya gittiği ortaya çıktı. Avukat Alperen'in FETÖ'nün kapatılan Günün Mağdurları Derneği'ne üye olduğu ve bu derneğe Hüseyin Korkmaz'ın Güney Koreli eşinin de üye olduğu tespit edildi.FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişimlerinde aktif rol alan Korkmaz, Türkiye'den kaçarken, yanında getirdiği belgeleri saklaması için annesine verdiğini söylemişti.

Tiyatro bitti

BÖLGE İMAMI MİNİBÜSTE YAKALANDI

 Ankara: Gaybubet evlerine yönelik operasyonda yakalanan, aralarında 'in yeğeni Selman Gülen'in de bulunduğu 34 şüpheli tutuklandı.
 Nevşehir: 'da yakalanan FETÖ'nün Nevşehir kadın sorumlusu il imamı Zeynep Yolcu ve ByLock kullanıcısı eşi Ahmet Tuncer Yolcu tutuklandı.
 Eskişehir: Yunanistan'a kaçmak isterken yakalanan eski İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Erkan S.'nin ardından, ByLock kullandığı belirlenen eşi de tutuklandı.
 İzmir: 43 şüpheli gözaltına alındı.
 Aydın: FETÖ Kahramanmaraş bölge imamı Y.A. ihbar üzerine durdurulan Söke-Aydın minibüsünde yakalandı.
 Erzurum: Erzurum'da gaybubet evlerine yönelik operasyonda, 21'i örgütün mahrem yapılanmasından 48 kişi gözaltına alındı.
BÖYLE DEDİ SONRA KAÇTI 
Hüseyin Korkmaz yargılanırken örgütün TV kanalı STV'ye çıkan annesi, "Oğluma haram lokma yedirmedim. Onu Fetih Marşı ile büyüttüm" demişti. Bunları söyleyen annenin de yurtdışına kaçtığı ortaya çıktı

https://www.sabah.com.tr/gundem/2017/12/21/aile-boyu-firar