Zekeriya Öz Adnan Oktar örgütü davasına müdahale ediyor

“2007 yılına kadar Hukuk Grubu ve diğer grupların faaliyetleri herhangi bir yön veya hız değiştirmeden devam etmiş, 2007 yılında yine benzer suçlamalarla bir suç örgütü dosyası daha hazırlanmıştır. Ancak sonradan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu oldukları gerekçesiyle tutuklanan, bir kısmı hüküm giyen şahıslar tarafından hazırlanan dosya kapsamında, müşteki pozisyonundaki şahıslar, şüpheli pozisyonuna evrilmiş, gizli tanıklarla hazırlanan dosya operasyona dönüştürülmeden 2013 yılında sonlandırılmıştır. 2008 yılında örgüt üst düzey yöneticileri tarafından Hukuk grubunda faaliyet gösteren avukatlara “Ergenekon Soruşturmaları”na katılım için dilekçe sunulması ve dönemin Cumhuriyet Savcısı, FETÖ firarisi Zekeriya ÖZ’den randevu alınması talimatı verilmiş, alınan randevu sonrası söz konusu görüşmeye üst düzey yöneticiler Tarkan YAVAŞ ve Halil Hilmi MÜFTÜOĞLU katılmıştır. Söz konusu toplantı sonrası, günümüzdeki dosyaya benzer suçlamanın bulunduğu 2007 dosyasının gidişatı yön değiştirmiş ve yukarıda bahsedildiği biçimde operasyona dönüştürülmeksizin sonlandırılmıştır”.

Örgüt Televizyon kanalı kuruyor

“2011 yılında örgüt propaganda kanalları olan; konferanslar, kitaplar ve stand açmalara ek olarak bir de televizyon kanalı kurmuştur. A9 TV olarak yayın hayatına başlayan söz konusu TV kanalı kapsamında örgüt, dini duyguları ağır basan vatandaşları etkilemek maksadıyla belgeseller yapmış, tartışma programları düzenlemiş, kitaplar ve konferanslar gibi faaliyetlerin de ötesinde geniş bir kitleye ulaşma imkanı bulmuştur. Devam eden süreçte örgüt asıl kimliği ve ideolojisi olan ‘Türk Aile Yapı’sını dejenere etme ve dini tahrif etme eksenli programlara yönelmiş, canlı yayınlarda dekolte giyip dans eden kadınlarla dini içerikli programlar yapmaya evrilmiştir.

Söz konusu TV programlarında yurtdışından getirilen başka dinlere mensup şahıslar ağırlanmış, FETÖ ideolojisi benzeri dinler arası diyalog/barış ekseninde programlar yapılmış, Yahudilik ve Masonluk karşıtı kitaplar yayımlayan ve propaganda yapan örgüt, gelinen noktada, İsrail’in bütünlüğü, Filistin davasının yanlışlığı konularını işlemeye başlamış, örgüt lideri yabancı kişiler tarafından Mason locasına kabul edildiğini canlı yayında beyan ederek, Masonluk beratı almıştır. Adnan OKTAR, Mason ve Yahudilere iyi görünmek amacıyla, Osmanlı Sultanı 2. Abdulhamit’i hain ilan etmiş, bu doğrultuda “yaptığı tek iyi işin İsrail Devleti’nin kurulmasını sağlamasıdır” gibi açıklamalar yapmıştır.

Yine Ülkemiz aleyhinde uluslararası alanda lobi faaliyetleri gerçekleştiren ve FETÖ ile bağı bulunan, 17-25 Aralık sürecinde etkin bir biçimde yer alan ABD menşeili “Think tank” kuruluşu olan Foundation for Defence of Democracies (FDD) ve Türkiye masası sorumluları Jonathan SCHANZER gibi kişi ve kuruluşlarla da irtibat kurulmuş, Ülkemize getirilerek faaliyetlerine aracılık edilmiştir.”

Örgüt düşmanlarını FETÖCÜ olmakla suçluyor

İntihara Yönlendirme Suçu Ve Cezası (Azmettirme, Teşvik, Yardım Etme, Kuvvetlendirme) Avukat Aysel Aba Kesici İntihara Yönlendirme Suçu Ve Cezası (Azmettirme, Teşvik, Yardım Etme, Kuvvetlendirme) Avukat Aysel Aba Kesici

“Yine örgütten ayrılan şahıslar ile örgütün hedef olarak gördüğü şahıslara ilişkin iftira ve hakaret içerikli paylaşımlar yapılmış, örgütün karşısında olan kim olursa olsun kişisel ve ticari itibarlarını zedeleyecek şekilde (homoseksüel, FETÖ mensubu, eskort, fahişe vb.) paylaşımlarla, kişi isimleriyle oluşturulan, içeriğinde benzer paylaşımlar bulunan internet siteleri vasıtasıyla kara propaganda/siber saldırılar gerçekleştirilmiş, ikamet ve iş yerlerine karalayıcı ve hakaret içerikli notlar, evraklar ve ihbarlar gönderilmiştir.

Örgüt FETÖ ile irtibatta

Netice itibariyle Adnan OKTAR Suç Örgütü, 1986 yılında evrim ve masonluk karşıtlığı söylemleriyle başladığı faaliyetlerine, günümüze kadar bulunduğu ortama uyum sağlayıp evrim geçirerek devam etmiş, her halükarda, örgüte eleman teminini sağlayacak “turnike” sisteminin, belgesel, TV programları, kitaplar, konferanslar ve sergilerin vs. devamına, örgüte finans sağlayan zengin örgüt mensuplarının ailelerinin mirasını hukuksuz elde etme, ticari ilişkiler, dolandırıcılık, gümrük ve vergi kaçakçılığı faaliyetleri, hukuk grubu faaliyetleri kapsamında tazminat davalarının sürdürülmesine, FETÖ ile irtibat faaliyetlerini de eklemiştir.”

DEVAM EDECEK

Av. Rahmi Ofluoğlu

Biz