Avukatlar Sendikası, 22 Eylül Pazar günü İstanbul Barosu Teras Kat’ta gerçekleştireceği tanışma kokteylinde meslektaşlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz günlerde yaptığı yeni adli yıl açıklamasında mücadeleyi büyütme vurgusu yapan Sendika, bu amaçla gerçektireceği etkinlik yeni adli yılı mücadeleyi genişletmeye yönelik güçlü bir çıkış ile açmayı hedefliyor.
Tanışma Kokteyli için hazırlıklarını tamamlayan Sendika, başta avukatlar olmak üzere tüm hukukçuları bu etkinlikte bir araya gelmeye davet ediyor.
2014 yılında kurulan Sendika, geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığı genel kurul ile yeni yönetimini belirlemişti. Avukatlara yönelik ilk ve tek sendika olarak faaliyet gösteren Avukatlar Sendikası, bu etkinlik ile birlikte yeni dönemde emek eksenli mücadeleyi de yükseltmeyi planlıyor.
Sendika sosyal medya hesaplarında paylaştığı ve adliyelerdeki baro odalarına astığı afişlerinde, ‘’ Emeğini Savun ‘’, ‘’ Avukatlar Birlikte Güçlü ‘’, ‘’ Yalnız Değilsin’’ , ‘’ Sendikalı Ol’’ sloganlarini kullanıyor."