Instagram fenomeni ve Youtuber Büşra Nur Çalar, doğacak bebeği için hazırladığı bebek odasının görüntülerinin ardından, Berra Aksa adını verdiği bebeğinin mevlidi için de tartışma yaratacak bir merasim düzenledi.

Sosyal medyada sıklıkla paylaşılan, bekarlığa veda, kına gecesi, düğün, mevlid gibi organizasyonlarda, lüksün ön plana çıkarılması dikkat çekiyor.

Ekşisözlük’te de gündem olan mevlide ilişkin başlığı açan kullanıcı tepkisini “5 metrekare odada 3 yıl açlıkla mücadele etmiş peygamberin ümmeti bu olmamalı” diye dile getirdi.

BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu

Geçtiğimiz yıl Youtuber Büşra Nur Çalar, bebeği Berra Aksa için hazırladığı bebek odası ile çok konuşulmuştu. Özellikle sosyal medyadan çok sert eleştiriler gelse de Çalar, bu duruma aldırış etmedi ve kızının mevlidi için yine kesenin ağzını açtı. Şatafatlı kutlama görüntüleri bir anda sosyal medyada da yayıldı.

Büşra Nur Çalar Kimdir?

Büşra Nur Çalar 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Instagram fenomeni ve girişimci olarak tanınan ünlü isim, doğma büyüme İzmirlidir. Baba tarafından ise aslen Sivas’ın ileri gelen ailelerinden olan Çalar sülalesindendir. Çalar ailesi daha sonra İzmir Bayraklı İlçesine yerleşmiş bu nedenle İzmir’de doğmuştur.

23 Nisan 2017 tarihinde Mavi Marmara Gemisi şehitlerinden olan Uğur Süleyman Söylemez’in oğlu, Ahmet Emin Söylemez ile evlenmiştir.

Son dönemlerde özellikle çekmiş olduğu işaret dili videoları ile gündeme gelen Büşra Nur aynı zamanda Hint kınacısı olarak da tanınmaktadır.

Bir dönem Suriye, Ürdün ve Lübnan’da yaşadığını belirten Büşra Nur Çalar, oralarda kadınların yere hasır serip uygun fiyatlara kına yaptıklarını, kendisininde 10 günde bir gidip kına yaptırdığını, daha sonra Türkiye’ye döndükten sonra elindeki kınaların çıkmaya başladığını ve kendisinde büyük bir eksiklik hissettiğini belirtmiştir. Bunun üzerine profesyonel kına tasarımcısı olmaya karar vermiştir.

Turizm Otel İşletme bölümünde eğitim görmüş ayrıca 6 ay yurt dışında dil eğitimi almıştır. Hint kınası ile tanışması da bu dönemde olmuştur.

Sosyal medyada İzmir Henna adlı bir sayfa açmış ardından bu ismin patentini almıştır.

Video için tıklayınız: https://www.dailymotion.com/video/x7o3xmh

Kaynak Tele1