Eski eşi tarafından çocuğunun yanında boğazından bıçaklanan Emine Bulut’un ölümüyle ilgili siyasetçi, sosyal medya fenomenleri ve sanatçılar sessiz kalmadı.

SON SÖZLERİ ‘ÖLMEK İSTEMİYORUM’ OLMUŞTU

Görüntüde kanlar içinde olan ve ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut’un “Ben ölmek istemiyorum” diyerek feryat ettiği görülmüştü.

Kızı F.B.B.’nin ise “Anne lütfen ölme” diyerek, annesinin başını tutması ve ağlaması görüntüye yansımıştı. Görüntüde Fedai Baran’ın iki kişi tarafından kafeden çıkarılması da yer aldı.

CİNAYETİ KAMERAYA ALAN KİŞİ SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU 

Türkiye ayağa kalkarken, Emine Bulut Cinayeti kameraya alan kişinin olay karşısında ‘tavrı’ sorgulanıyor. Sosyal medyada bir kısım ‘tepkisizliği ve cinayeti kameraya’ almanın yanlışlığını sorgularken birçok insan ‘Ne yapmalıydı?’ sorusunu yöneltiyor.

Ekşi Sözlük’te ‘pitiradam‘ nickli yazar, ‘emine bulut’un son anlarını kayda alan kişi‘ diye bir başlık açarak kamuoyunun dikkatini, Emine Bulut cinayeti sırasında yaşananları videoya çeken kişiye çekti.

Yazar başlıkta, “Müdahale etmeyip, anne ve evladının çırpınışlarını kayda alan ve sosyal medyadan paylaşan kişidir aynı zamanda. Hakkında yasal işlem yapılırsa ve ceza alırsa iyi bir emsal karar olacaktır diye düşünüyorum. Bir insan nasıl bu kadar soğukkanlı olabilir!’ ifadelerini kullandı.

İşte sosyal medyada gündem olan o tartışmalar:

Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”

Kaynak Abc