Dünyanın ilk katlanabilir telefonu Huawei ve Samsung’dan beklenirken hatırlayacağınız üzere Flexpai sürpriz bir etkinlik düzenleyerek katlanabilir telefon modelini tanıtmıştı.

Düzenlenen lansman sırasında Qualcomm’un yeni nesil amiral gemisi işlemcisi ile geleceği doğrulanan FlexpaiSnapdragon 855 ile işlemcisi ile  birlikte satışa sunuldu.

Katlanabilir telefon Flexpai Snapdragon 855 ile coşturacak!

Samsung’un San Francisco‘da düzenlediği Geliştiriciler Konferansı sırasında bildiğiniz üzere, 2014 yılından beri sızıntılara konu olan katlanabilir telefonunu bir ön izleme yapmıştı.

Fakat, yapılan söz konusu bu duyurudan haftalar önce Flexpai sessiz sedasız düzenlemiş olduğu etkinlik ile birlikte dünyanın ilk katlanabilir telefon modelini lanse etmişti.

Zararlı yazılımlar kurumsaldan yüzde 53'ü veri çalıyor! Zararlı yazılımlar kurumsaldan yüzde 53'ü veri çalıyor!

Bugün ise, söz konusu katlanabilir telefonunu resmi internet üzerinden satışa sunan Flexpai 7 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve yapay zeka odaklı Snapdragon 855 işlemcisi ile birlikte oldukça iddialı geliyor.

Tabiri caizse her yönden ilklerin telefonu olarak piyasaya sunulacak olanFlexpai, kullanıcılara bambaşka bir akıllı telefon deneyimi sunmayı hedefliyor.

Katlanabilir telefon Flexpai özellikleri neler sunuyor?

Qualcomm’un 7 nm fabrikasyon sürecinden geçirerek ürettiği yeni nesil Snapdragon 855 işlemcisinden gücünü alan Flexpai, katlanmadığı zaman ayrıca bir tablet olarak da kullanılabiliyor. DEVAMI