Sezon başından bu yana gündemden düşmeyen Fenerbahçeli yıldız Alex de Souza, kadro dışı bırakıldı. Fenerbahçe Spor Kulübünden yapılan açıklamada karar açıklandı.

Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza’nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir.

Alex'in yanı sıra Stoch ve Cristian'a da para cezası verildi.

Kadroya girmediği dönemlerde Aykut Kocaman için sosyal medyada sitem dolu mesajlar yayınlayan, oyundan çıkarken sergilediği tavırlarla gündemden düşmeyen Brezilyalı yıldızın Kasımpaşa maçında sergilediği tutum bardağı taşıran son damla oldu. Kasımpaşa maçının devre arasında oyundan alındıktan sonra, kulübe yerine tribüne gidince taraflar arasındaki gerilim tırmanmıştı.

Kadro dışı bırakılan Alex de Souza, Can Bartu Tesisleri'nden ayrıldıktan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasına geldi. Brezilyalı futbolcu, burada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı görüşmeden sonra kontratını sonlandırdığını açıkladı.

Resmi twitter hesabından açıklama yapan Alex de Souza "Kontratımı sonlandırdım, hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti, ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr