Sayın Yetkili,

Ticaret Sicili Müdürlüğümüze kayıtlı tüm firmaların tescil işlemleri, 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinden yapılacaktır.

MERSİS üzerinden eksik veya hatalı bilgilerle müracaat ve tescil işlemi yapılamayacağından, işlemlerinizde gecikme olmaması veya sorun yaşamamanız için güncel ortak ve yetkili bilgilerinizin sistem üzerinde önceden tanımlı olması gerekmektedir.

Bu amaçla, firmanız bilgilerinin http://www.atonet.org.tr/guncelbilgi bağlantısı üzerinden kontrol edilerek hatalı bilgilerin düzeltilmesi ve eksik bilgilerin girilmesi, bilgi güncelleme formu çıktılarının firma kaşeli ve temsile yetkili kişi/kişilerce ıslak imzalı olarak imza sirküleri ile birlikte en geç 02 Aralık 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze elden teslim edilmesi gerekmektedir.

MERSİS veri tabanındaki güncelleme, tarafımıza teslim edilen form bilgileri üzerinden kontrol edilerek Müdürlüğümüzce yapılacak olup eksik veya hatalı beyanlarınız MERSIS’e aktarılamayacağından ortak ve yetkili bilgilerinizi eksiksiz girmeniz hususunu önemle hatırlatırız.

Saygılarımızla,

Ankara Ticaret Sicili Müdürlüğü