İstanbul seçiminin yenilenmesi yönünde oy kullanan 7 YSK üyesi için suç duyurusunda bulunulmuştu. CHP'den üç dönem milletvekilliği yapmış Avukat Atilla Kart, "YSK'nın 7 üyesi hakkında mesleğin onurunu bozan, mesleğe olan genel saygı ve güveni yok eden, görevini doğru ve tarafsız yapmadığı kanısını yaratan işlem ve ilişkilerinden dolayı, Yargıtay ve Danıştay'a suç duyurusu yapıldı" açıklamasını yapmıştı.

CHP’li Atilla Kart, 7 YSK üyesi için yapılan suç duyurusunda gelişme yaşandığını duyurdu.

Erdoğan-Soylu-Albayrak hakkında suç duyurusunda bulunuldu Erdoğan-Soylu-Albayrak hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Kart, sosyal medyadan hesabından “Danıştay'ın Tarafımıza bugün ulaşan cevabına göre; İBB seçimleriyle ilgili olarak YSK Üyeleri hakkında yaptığımız suç duyurusu üzerine, Danıştay Yasası'nın 76. maddesi uyarınca işlem başlatıldığı bildirilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine...” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

https://pbs.twimg.com/profile_images/1106929800520847361/JofB9K3j_normal.png https://pbs.twimg.com/profile_images/1106929800520847361/JofB9K3j_normal.png

Atilla Kart@atillakart

Danıştay'ın Tarafımıza bugün ulaşan cevabına göre ; İBB seçimleriyle ilgili olarak YSK Üyeleri hakkında yaptığımız suç duyurusu üzerine, Danıştay Yasası'nın 76. maddesi uyarınca işlem başlatıldığı bildirilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine...