Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik cezaevindeki bir tutuklu üzerinden yapılan FETÖ kumpası girişimi iddiaları ile ilgili olarak açıklama yapıyor. İmamoğlu ‘onları şimdi hukuğa havale ediyorum’ dedi.İmamoğlu şunları söyledi:

“Genel Başkanımız katılacağını bildirmişti, ben de elbette Samsun’da olacağım.

AKP’li belediyedeki kadro skandalı AKP’li belediyedeki kadro skandalı

BİNALİ YILDIRIM’A PROTESTO KEŞKE OLMASAYDI

(AKP’li Binali Yıldırım’o operada her şey çok güzel olacak protestosu hakkında) Keşke sadece alkışlasalardı. Bu tür kutuplaşmaları çok seven birisi değilim, nezaketi arayan biriyim, toplumun kutuplaşması hepimizi üzüyor. Bazen sevinci bazen hüznü püylüşmük toplumumuzun geleneğinde var dediğim gibi keşke sadece alkışlasalardı.

ELBETTE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ

(Aydın’daki cezaevindeki FETÖ’cü tutuklunun iddiaları ile ilgili olarak) Ülkeyi yönetenler adına mutlaka sorgulanması gereken bir husus, bir yerel gazetecinini bir hapishane ziyareti yapabilmesi nasıl mümkün. Adalet Bakanı mutlaka cevap vermeli. Onun dışında bir takım suçlamalar var, bakanların ismi geçiyor bakanlara dönük bir suçlama var. Elbette bunlarla ilgili tümüyle ilgili hem suç duyurularımız var hem sorgulayacağımız hususlar var. Seçime 14 gün kala bir terör örgütü ile beni yan yana koyma çabasını esefle kınıyorum.

BUNU AÇIKLAMAK ZULDÜR

Bunu açıklamak bile benim için bir zuldür… Sağ olsun Sayın Koray Aydın, bunu dile getirmiş. İnsanların geçmişleri üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara ben sadece ‘zavallı’ diyorum. Zavallılıktır bu durum. Cahilliktir. Ama bazen cahil insanlar da çeşitli koltuklara oturabiliyorlar işte… Koray Aydın’a da teşekkür ediyorum.”

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/imamoglu-ben-de-samsunda-olacagim-4836097/