İstanbul Barosu Bankacılık ve Finansal Kurumlar Komisyonunca düzenlenen Yeni Hukuk Muhakemeleri Kanununda Bankacılık ve Finans Sektörünü Etkileyen Değişiklikler” konulu panel, 31 Mayıs 2011 Salı günü saat 16.00 – 18.30 arasında Baro Kültür Merkezinde gerçekleşti.
 
Açılış konuşmalarını İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. İsmail Altay yaptı.
 
Panel, İstanbul Barosu Bankacılık ve Finansal Kurumlar komisyonu Başkanı Av. Gökhan Özdemir yönetiminde gerçekleşti. 

Panelin birinci konuşmacısı Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Pekcanıtez'di. Kendisi ilk olarak Yeni Hukuk Muhakemeleri Kanununun 01.Ekim 2011 tarihinde yürürlüğe gireceği bilgisini verdi ve sonrasında konu ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Hakan Pekcanıtez'in paneldeki tam konuşmasını 03 Haziran 2011 tarihi itibarı ile www.radyoadaletinsesi.com  adresindeki web radyomuzdan dinleyebilirsiniz. 

İkinci konuşmacı ise Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Taylan Özgür Kiraz'dı.

Sn. Kiraz da konu ile ilgili sunumunu gerçekleştirdikten sonra oldukça yoğun ve faydalı geçen soru cevap bölümüne geçildi. 

Yrd. Doç. Dr. Taylan Özgür Kiraz'ında paneldeki tam konuşmasını 03 Haziran 2011 tarihi itibarı ile www.radyoadaletinsesi.com  adresindeki web radyomuzdan dinleyebilirsiniz. 

Panele ait fotograflar aşağıdaki gibidir.