İstanbul Barosu Enerji Hukuku Komisyonunca düzenlenen “Son Gelişmeler Işığında Nükleer Enerjinin Hukuki Ve Teknik Alt Yapısı” konulu panel, 01.Nisan 2011 Cuma günü saat 15.00 – 18.00 arasında İstanbul Barosu Kültür Merkezinde yapıldı. İstanbul Barosu Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal’ın açılış konuşmasını yaptığı paneli İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. İsmail ALTAY yönetti.
 
Açılış konuşmasından sonra Av. Aslı AYDINÖZ kısaca, Başkanlığını yaptığı Enerji Hukuku Komisyonu hakkında bilgi verdi. Komisyonun 2009 yılında kurulduğunu belirterek, komisyonun amaçlarından bahsetti. Enerji Piyasasındaki kurum ve kuruluşları meslektaşlarla buluşturarak, sektördeki sorunlara çözüm önerileri bulmak, mevzuat  ve mevzuatı değiştirme konusunda baro adına görüş ve öneri sunmak için kurulduğunu söyledi.
 
Panelin 1.Oturumunda İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Hayrettin KILIÇ önemli açıklamalar yaptı ve katılımcıların sorularını yanıtladı.
Panelin ikinci oturumunda ise konuşmacı olarak Av. Arif Nihat ALPSOY konuktu. Av.Arif Nihat ALPSOY'da çok önemli bilgiler vererek katılımcıların sorularını yanıtladı.
Panelin birinci ve ikinci Kısmını Dinlemek İçin Radyo Adaletin Sesi adresine giriş yapabilirsiniz. 04.Nisan Pazartesi günü Paneli www.radyoadaletinsesi.com web radyomuzdan dinleyebilirsiniz.

PANELE AİT FOTOĞRAFLARA AŞAĞIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.