21 Ekim Pazar günü sonuçlanan İstanbul Barosunun Genel Kurulunda yeniden İstanbul Barosu başkanlığına seçilen Av. Mehmet Durakoğlu Twitter hesabındaki paylaşımında “. Seçim sonuçları ile verilen mesaj alınmıştır” dedi.

Durakoğlu’nun Twitter hesabında paylaştığı mesajı şöyle:

https://pbs.twimg.com/profile_images/820358439591444481/XtIg3Iof_bigger.jpg https://pbs.twimg.com/profile_images/820358439591444481/XtIg3Iof_bigger.jpgAv. Mehmet Durakoğlu@DURAKOGLU2016 15 sa.15 saat önce

Daha fazla

İstanbul Barosunun Genel Kurulunda gösterilen güven için katılan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. Seçim sonuçları ile verilen mesaj alınmıştır.

Durakoğlu’nun bu mesajı takdire değerdir. Bundan böyle Durakoğlu’nun hangi mesajı aldığını, avukatların verdiği mesajı doğru alıp almadığını izleyip göreceğiz.

Beklentilerimiz

Öncelikle Önce İlke Çağdaş Avukatlar grubunu bir kişinin iradesine teslim edilmemesi, “reis ne yaparsa doğru yapar, ne söylerse doğru söyler doğru söyler” anlayışı mutlaka terk edilmeli.

Tabii senatörlük gibi daimi yönetim kurulu üyeliği, kurultay delegeliğine son verilmeli, her şeyden önce kararlar birkaç kişi ile değil Önce İlke Geleneğine uygun olarak Önce İlke’ye destek veren çoğunlun kararlara katılımı ile alınmalı.

2010 yılında grupta yaşanan kırılma ile terk edilen demokratik katılımcılığa tekrar dönülmelidir.

Biz İstanbul Barosu yönetiminden Donkişotluk beklemiyoruz, ancak avukatı savunmak için, adaleti savunmak için etkin barışçı etkinlikler gerçekleştirmesini bekliyoruz.

Av. Rahmi Ofluoğlu

Adaletbiz