Panelin açılış konuşmalarını Finans Kulüp Başkanı Prof. Dr. Tevfik Altınok ile İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Finans Kulüp Hukuk Komitesi Başkanı Av. İsmail Altay yaparak  Sayın Altay İstanbul Barosu Başkanı Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal’ın, şehir dışında olduğundan panele katılamadığını iletti.

 

Panel’in birinci oturumunu Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal Omağ yönetti.

 
Birinci oturumun uzman konuklarından Yapı Kredi Bankası Avukatı Av. Neşe Caymaz Demiryas, “Hukuk Sorumluluğun Temel Özellikleri, İbra, Sorumluluk Davası, Yeni Türk Ticaret Kanununun İlgili Hükümlerine Genel Bakış” konulu bildirisini sundu.
 
Oturumun ikinci uzman konuğu ise Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Hanife Doğrusöz Koşut, “Banka Yöneticileri Şahsi Sorumluluğuna Hâkim Temel İlkeler, Şahsi Sorumluluğun Koşulları”,hakkında sunumunu gerçekleştirdi.

Birinci oturumun son sunumunu ise İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi ve Finans Kulüp Hukuk Komitesi Başkanı Av. İsmail Altay Banka Yönetim Kurulu Üyelerinin Sermaye Piyasası Mevzuatına Göre Sorumlulukları” konulu sunumu ile gerçekleştirdi.
 
Bankacılık ve Finansal Kurumlar Komisyonu Başkanı Av. Gökhan Özdemir’in yönettiği ikinci oturumda,

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Caner YenidünyaBDDK ve TMSF’nin yapısı, Görev ve Yetkileri ile Yetkililerin Cezai Sorumluluğu ve Yargılama Usulü”,hakkında sunumunu gerçekleştirdi.

Panelin son uzman konuğu ise  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Selami Mahmutoğlu’ydu. Sayın Mahmutoğlu Banka Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri ile Banka Personelinin Cezai Sorumluluğu” konusunda sunumunu gerçekleştirdi.
 
Panelin ikinci oturumuna, İstanbul Barosunda 3 dönem baro başkanlığı yapmış olan Sayın Kazım KOLCUOĞLU dinleyici olarak katıldı.  
 
 
Panelin ikinci oturumu, katılımcıların sorularına uzmanların cevap vermesiyle sona erdi.  
 
Panelin birinci ve ikinci oturumunu 19 Nisan 2011 tarihi itibarı ile  www.radyoadaletinsesi.com web radyosundan dinleyebilirsiniz.
 
Panele ait fotoğraflar aşağıdaki gibidir.