Selçuk üniversitesi bünyesinde kurulan Hukuk Akademisi Fikri Mülkiyet Zirvesi düzenliyor. Tamamen Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak için katılım formunu doldurmak yeterli.

Hızlanan teknoloji gelişimiyle insanların fikri açıdan daha üretken olduğu bu dönemde emek ve çaba sarf ederek ortaya koydukları ürünlerin korunması önemli bir hal almıştır. Selçuk Üniversitesi Hukuk Akademisi topluluğu olarak  2 gün sürecek ‘’ Fikri Mülkiyet ve Hukuk Eğitimi’’ programımızda alanında uzman konuklar ile merak edilen soruları ve güncel gelişmeleri ele alacağız.

Programımız, 7 Nisan günü 17.00’da Av.  Mehmet Gün  ile ‘’ Fikri Ve Sınai Haklara Giriş Ve Ülkemizdeki Yeri’’ konusu ardından Av. Mine Güner Soray ile ‘’Marka’’ konusunu 8 Nisan 17.00’da Av. Mehmet Nazım Deriş ile ‘’ Patent’’ Av. Doç. Dr. Cahit Suluk ile ‘’ Fikri Mülkiyetin Önemi’’ ve Ümit Yerli ile ‘’ Fikirden Ticarileşmeye Fikri Haklar’’ konuları bir moderatör eşliğinde ele alınacaktır.

Zoom platformu üzerinden gerçekleşecek etkinliğimize Whatsapp grubunda paylaşılan ID  ve Passcode ile giriş yapılabilecektir. Gerçekleşecek zirvemize davetlisiniz! 

Sevgilerle,
Selçuk üniversitesi Hukuk Akademisi Topluluğu

Etkinlik Başvuru Formu :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfgKfrqh6J9zid5nnmeiIwetVq4i5jtki3X_NOKw7XKgYSE1w/viewform