Karaman'da bir öğretmenin tarikat evlerinde en az 45 erkek öğrenciye tecavüz ettiği iddia edilmesine Komünist Parti'den sert yanıt geldi.

Karaman'daki tarikat evlerinde en az 45 erkek öğrenci tecavüze uğradı

Karaman'da, bir öğretmenin tarikat evlerinde en az 45 erkek öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu belirtilmiş, Ensar Vakfı ve Karaman Anadolu İmam Hatip ve İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'ne (KAİMDER) yakın kişilerin kiraladığı evlerde kaldıkları öne sürülen 9 ve 10 yaşlarında bulunan öğrencilere tecavüz eden öğretmen ise tutuklanmıştı.

Basına yansıyan skandal olayın ardından açıklama yapan Komünist Parti Karaman İl Örgütü "Karaman yobazların çiftliği olmayacak" dedi.

Komünist Parti Karaman İl Örgütü tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Karaman Yobazların Çiftliği Olmayacak 

Hesabını Soracağız 

Artık her yeni güne bir yobazın sapıklıklarıyla, yolsuzluklarıyla başlıyoruz. Çocuklarınıza şehvet duyabilirsiniz fetvaları, zorunlu din dersleri, İmam Hatipleştirilen okullar, tecavüzcülere uygulanan cezai indirimler. 

Evet, bugün bunlar memleketin gündemindedir. 

Ancak gerçekliği değildir. Reddediyoruz! 

Karaman’da Ensar Vakfına ait bir yurtta onlarca öğrenciye tacizde bulunan sapıkların eğitimle, insanlıkla, memleketle hiçbir alakası yoktur. Bunların memleketin geleceğiyle dertleri de yoktur. Dertleri, tıpkı iktidardaki büyük abileri gibi, ülkeyi para babalarına peşkeş çekmek ve bunun için her türlü gericiliği kullanmaktır. Yobaz oldukları kadar sapık ve riyakârlar. 
Buradan uyarıyoruz; 

Memleket sahipsiz ve kimsesiz değildir. 

Bizler Karamanlı ilericiler ve yurtseverler olarak, yaşanan taciz vakasını takipçisi olacağız bu meselenin peşini bırakmayacağız. 

Hesap verecekler! 

Ensar Vakfının AKP ile olan ilişkisinin, sözde öğrenci yurtlarında yapılan tacizlerin, tecavüzlerin, kamu mallarına gerici yurtlar için çekilen peşkeşin, haremleri eğitim yuvaları olarak görenlerin takipçisi olacağız. Bu süreçleri hukuki yollarla sürdürüp, sokakta, okulda, iş yerlerinde peşinizi bırakmayacağız. 
Tanığıyız! Davacısı olacağız. 

Memleketin bir kısmını, Anadolu’nun çorak yerleri olarak görüp, istedikleri gibi at koşturacaklarını sanan yobazların baltayı taşa vurduklarını gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Memleketin aydınlanma meşaleleri memleketin dört bir yanındadır. 

İnsanlık karanlığa boyun eğmeyecek. Aydınlanmanın ateşi yobazları saracak. 


Kaynak: Haber.sol.org.tr