TEM Otoyolu Silivri mevkiinde iş adamı Yunus Gölünç'ün içinde bulunduğu lüks araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. İş adamı Gölünç, saldırıyı şans eseri yara almadan atlattı.

Olay, TEM Otoyolu Silivri mevkiinde meydana geldi. Laleli'de bir otelin sahibi olan Yunus Gölünç,  aracıyla İstanbul'dan Edirne'ye gitmek için gece saatlerinde yola çıktı. Aracında benzinin azaldığını gören Gölünç, TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde bulunan bir akaryakıt istasyonundan benzin aldıktan sonra yoluna devam etti.

Gölünç aracıyla seyir halinde ilerlerken gece 00.00 sıralarında TEM Otoyolu Silivri mevkiinde yanına plakasız koyu renk camlı gri bir aracın yanaştığını fark etti. Ne olduğunu anlamayan Gölünç, bir anda aracına kurşun sıkıldığını fark etti. Gölünç, seyir halindeyken başını öne eğerek kurşunlardan korunmaya çalıştı.

Saldırıyı yapanların arkasından gelebileceğini düşünen Gölünç, yol kenarında bekleyen trafik polis ekibine sığındı. Polis ekipleri saldırıya uğrayan Gölünç'ü Silivri İlçe Jandarma Karakolu'na götürdü. Saldırı sonrası jandarma, araçta detaylı inceleme yaparak olay yeri çalışması yaptı. Araca 5 kurşun isabet ettiğini belirleyen ekipler kurşunların girdiği yerleri numaralandırdı. Bu sırada karakolda iş adamının ifadesine başvuran jandarma ekipleri çevredeki MOBESE ve güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek saldırıyı yapan kişi yada kişileri belirlemek için çalışma başlattı. 

Kaynak: Haber.sol.org.tr