Akıllı tartı ile

Sağlık ürünleri konusunda deneyimli Fitbit firması da basit bir ölçüm aletine önemli fonksiyonlar kazandırarak piyasaya sürüyor. Aria Smart Scale baskülü standart olarak ağırlık, kemik ağırlığı ve yağ yüzdesini ölçebiliyor. Kilonuzdaki değişimlere bakarak çevrimiçi farklı diyet tavsiyeleri veya egzersiz uygulamaları sunuyor. Wi-Fi aracılığıyla ağınıza bağlanarak yapılan ölçümleri anlık olarak Fitbit.com sitesine yükleyerek ölçümlerinizi takip etmenizi sağlıyor.

 

Akıllı bileklikle

Jawbone firmasının akıllı bilekliği UP24 nasıl uyuduğunuzu, hareket ettiğinizi ve yemek yediğinizi anlamanıza yardımcı oluyor. Bileklik hareket ve uyku detaylarınızla ilgili bilgileri görüntülemeyi, hedefler koymayı ve bu hedeflere göre başarı sağlayıp sağlanmadığını ölçüyor. Ayrıca UP24 uygulaması ile başarılarınızı arkadaşlarınızla da paylaşmanıza imkân tanıyor.

 

Kolunuzda taşıyın

Sporcular için geliştirilen Tuneband kol bandı, koşu yaparken telefonunuzu sürekli olarak yanınızda taşımanıza imkân tanıyor. Kola sabitlenen bu bandın aynı zamanda kişisel eşyalarınız için bir gözü de bulunuyor. Böylelikle koşuya çıkarken yanınıza hacimli çantalar almanıza gerek kalmıyor.

 

Müzik

Spor yaparken müzik dinlemek pek çoğunun vazgeçilmezi... Ancak her yerinize dolanan kulaklıklara JayBird firması Bluetooth kulaklık çözümünü geliştirdi. Bu kulaklığın 110 saate kadar bekleme süresi ve 6.5 saate kadar konuşma süresi kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Uzun yürüyüş ve koşular için bu kulaklıkla 5.5 saat aralıksız müzik dinlemek mümkün.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr